Миролюба Бенатова написа любопитен материал в социалната мрежа, в който разкрива

...
Миролюба Бенатова написа любопитен материал в социалната мрежа, в който разкрива
Коментари Харесай

Мира Бенатова: От 2002 година Борисов търси цаката на Божков и засега е победител в този маратон

Миролюба Бенатова написа любопитен материал в обществената мрежа, в който разкрива от по кое време датират обществените конфликти сред Бойко Борисов и Васил Божков, и какво е последвало. 

Публикуваме постът на журналистката в персоналния й профил във фейсбук без редакторска интервенция:  

" БОРИСОВ СРЕЩУ БОЖКОВ
Годината е 2002а. Демек, преди 18 години. Тогава Борисов е основен секретар на Министерство на вътрешните работи, назначен с явната поддръжка на Ахмед Доган.
Оттогава - 2002а, е първият обществен конфликт на Бойко Борисов с Васил Божков. По това време Божков е член на бизнес - клуб Възраждане, Емил Кюлев е още жив, а Ахмед Доган - деен политик и клиент на Министерство на вътрешните работи. Борисов афишира, че е разкрита " фабрика за убийства ", обвързвана с Васил Божков, а една от възможните цели - Алексей Петров (тогава единствено началник на ЗК " Спартак " и на Съюза на някогашните барети).
Първоначално " Възраждане " скача да пази своя член, само че след това, след посещаване в Министерство на вътрешните работи, песента става друга. В последна сметка и Борисов замазва и изяснява, че не упреква непосредствено Божков. И Божков пасува, и не се наскърбява необратимо. Но ръкавицата е хвърлена.
Оттогава е обществено ясно, че Борисов търси цаката на Божков, оправдавайки се с американските сътрудници. И че забавя, само че не не помни. Същото се отнася (че не забравя) и за към този момент обвинения Божков. В този маратон към този момент Борисов и други, упоменати в архивния материал, наподобяват спечелили. "



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР